Hvordan man vælger en ismaskine

Planlægger du at investere i en ismaskine til din fødevare forretning? Eller er du på udkig efter en enkel maskine der ideel til hjemmebrug? Her er nogle spørgsmål du kan stille dig selv når du søger efter en ismaskine.

Hvor meget is har du brug for?

Den type ismaskine du bør vælge afhænger af hvor meget is du har behov for at producere. Hvis du kun skal bruge udstyret til din families behov, vil det ikke kunne betale sig at bruge penge på en maskine der kan producere en masse is. Hvis du derimod er i fødevarebranchen og serverer drinks hele tiden, har du brug for en konstant og rigelig mængde is. Sørg for at analysere dine behov omhyggeligt så du bedre kan bestemme dig for den type maskine du har behov for uden at bruge for mange penge. Når du kontrollerer den daglige isproduktion af udstyret, kan du tage et kig på mængden af is angivet på produktetiketten, såvel som arbejds temperaturen på luft og vand der typisk bruges af maskinen.

Hvilken type foretrækker du: en luftkølet maskine eller en vandkølet maskine?

Spørgsmålet besvares lettest ved at analysere dine behov og kende fordele og ulemper af sådant udstyr. Mens luftkølet udstyr er relativt billigere og nemt at sætte op, vil du måske overveje om du kan klare den støj og varmeudblæsning det kan producere. At gå efter en vandkølet ismaskine er ideelt hvis du foretrækker et produktivt men stille udstyr. Du bør imidlertid overveje driftsomkostninger, der til tider kan være dyre (specielt hvis vandet er dyrt i det område hvor din forretning eller dit hjem er).

Hvor meget plads er der til rådighed

Det er ineffektivt at investere i en maskine du ikke kan sætte op i dit overfyldte arbejdsområde eller køkken. Sørg for at opmåle den plads du har til rådighed (bredde og højde) før du kigger på forskellige produkter på markedet. Tjek også om der er nem adgang til afløb såvel som stikkontakter ved den tiltænkte plads.

Hvordan man vælger en ismaskineDen bedste ting ved dagen køkkenapparater er, at de leveres samlede og batterierne er inkluderet. Når der er tale om at gøre dit liv lettere med de sidste transportable opfindelser, er ud af boksen plug-and-play bedst. Jeg købte en brødrister ovn forleden dag, og den krævede noget samling, jeg afleverede den tilbage. Mange gange behøver jeg ikke et nyt apparat i mit køkken, men jeg køber bærbart udstyr så jeg kan bruge det når jeg er hjemmefra. I dags innovative teknologi er temmelig billig, sandsynligvis mindre en et par af din kones sko. Som medlem af et kapitalistisk system er det kun rimeligt at overgå din nabo med en transportabel ismaskine. Hvor godt får det dig ikke til at føle dig når dine venner beder dig om at bringe dine apparater til en sammenkomst. Om sommeren vil du helt sikkert blive festens store hit hvis du har en transportabel ismaskine.

Advarsel

Den nyeste transportable ismaskine, brødbager, kaffemaskine, konfekt mikroovn er nogle få af de apparater der udgør dagens køkken. Transportable ismaskiner er det seneste must-have køkken eller hjemmebar ting der er til rådighed i dag. Man kan måske blive betragtet som excentrisk hvis man har et køleskab med ismaskine og denne maskine oveni..

Min nyeste teknologi skal være plug-and-play. Jeg er ikke i humør til at sætte noget op. Kære opfinder, vi har ikke tid til at samle, og har ikke lyst til at samle, så lyt til os. Jeg købte fornylig dette billige udstyr og jeg åbnede boksen og satte den til og wow øjeblikkelig is. Jeg har virkelig ikke brug for den i mit køkken, men den leveres med en adapter til bilen og du kan bruge den på campingpladsen eller tailgating inden kampen lige så nemt. Det er uvurderligt at have is til din rom og cola til en tailgating fest. Som medlem af et kapitalistisk samfund er det kun rimeligt at overgå din nabo med et nyt apparat. Hvor godt føles det ikke når dine venner beder dig om at tage et nyt apparat med til festen. Når I samles til drinks bruger du ikke tiden i køkkenet, så en transportabel ismaskine kan blive sat op i et hvilket som helst rum og følger festen.

Hvor mange moderne apparater tager det at have et fantastisk køkken, måske en transportabel ismaskine, eller cappuccino maskine, eller brødbager? Efter du har haft din særlige tid på din favoritpub, har du brug for en ismaskine til at duplikere kernen af din særlige tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *