Støvsuger med ledning

Jeg har hørt en masse snak om de såkaldte ledningsfri støvsugere og jeg må sige at jeg har snart fået nok af deres følelse af at være overlegne bare fordi de er ledningsløse. Al den snak om en ikkeeksisterende ledning, er stor ståhøj for ingenting. Ja, der hænger måske ikke en ledning fra dem, men der er en på enhedens base.

Hele denne ledningsfri støvsuger mastodont, har ført til et kraftigt fald i finansieringen af forskning indenfor området af almindelige støvsugere med ledning. Mange projekter såsom den avancerede kulfiber indpakkede legerede super ledning, der var berammet til at blive frigivet i efteråret, er blevet sat på vågeblus på grund af forbrugernes kærlighedsforhold til alt der er ledningsfrit. Megen fremtidig udvikling af almindelige støvsugere kan falde i grøften i dette øjeblik.

Det ledningsfri overtag svarer til den gang de store firhjulstrækkere (SUV) afbrød det naturlige skridt mod brændstofeffektivitet indenfor personlig transport, kun på grund af annoncekampagner i medierne der forvrængede befolkningens opfattelse, baseret på midlertidigt lave benzin priser. Dette svarer til hvad der sker i dag med støvsugere med ledning. Hvis du har en ledningsfri støvsuger, forøger du faktisk din elregning på grund af de ineffektive batterier og genopladningstid. hvordan tjener man penge

Støvsugere med ledning bruger kun strøm mens de er tændt, så du bruger ikke elektricitet på utilsigtet batteriafladning som du gør med ledningsfri støvsugere.

Stort set alle firmaer der fremstiller et produkt, påstår at deres produkt er bedst. Dette er også sandt med hensyn til håndholdte støvsugere; ethvert firma der fremstiller dem mener at deres er den bedste håndholdte støvsuger. Selvom alle håndholdte støvsugere ikke kan være den bedste. Kun en af dem kan være den bedste.

At finde ud af hvilken en er den bedste

Hvis du ønsker at finde ud af hvilken støvsuger der er den bedste, bliver du nødt til at undersøge de forskellige typer af håndholdte støvsugere der er på markedet. Den første type af håndhold støvsuger er en version med ledning. Denne type støvsugere skal sluttes til en stikkontakt for at virke. Selv om dette måske ikke synes at være den bedste støvsuger på grund af dens begrænsede mobilitet, giver det den mest konstante strømforsyning. I stedet for at bekymre dig om hvorvidt batteriet er opladet eller ej, kan du bare slutte den til og bruge den.

Den anden type støvsuger er den ledningsfri model. En stor fordel ved den er, at du ikke behøver at være i nærheden af en stikkontakt for at bruge den. Ikke desto mindre skal batteriet være fuldt opladet for at den kan suge med maksimum kapacitet. Efterhånden som batteriet begynder at aftage i styrke, bliver sugeevnen mindre effektiv.

Den bedste håndholdte støvsuger er den som passer dig og din livsstil bedst. Hvis du fortrinsvis bruger støvsugeren indendørs, er den bedste løsning for dig, højst sandsynligt en støvsuger med ledning. Selv om denne støvsuger ikke er så fleksibel med hensyn til placering, vil den altid have den sugeevne du kræver indendørs. I tilfælde af at du mest skal bruge støvsugeren udendørs eller mens du bevæger dig rundt, så vil det ledningsfri alternativ formentlig passe dig bedst.

Du kan også læse en test af en mælkeskummer, ved at klikke på linket her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *